Book Appointment

© Union Dental. All rights reserved. Powered by YOOtheme.

Respublikinė sportinė olimpiada

Kovo 26 dieną Šakių ikimokyklinio ugdymo mokykla „Maži žingsneliai“ Šakių Jaunimo kūrybos  ir sporto centre organizavo respublikines sportines žaidynes „Mažais žingsneliais olimpiados link“. Žaidynių tikslas – ugdyti aktyvų, sportišką, sveiką vaiką, diegti olimpinės kultūros ir tautinius pradmenis.

Žaidynėse dalyvavo šešios komandos iš kaimyninių rajonų ikimokyklinių ugdymo įstaigų – Vilkaviškio vaikų lopšelio-darželio „Eglutė“, Kauno rajono Kačerginės mokyklos-daugiafunkcio centro, Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos skyriaus lopšelio-darželio „Pušelė“, Jurbarko „Ąžuoliuko“ mokyklos, Kalvarijos lopšelio-darželio  „Žilvitis“, Vilkaviškio rajono Kybartų lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ vaikų komandos  ir dvi komandos iš Šakių ikimokyklinio ugdymo mokyklos „Maži žingsneliai“ priešmokyklinio ugdymo „Drugelių“ ir „Voriukų“ grupių.

Kaip ir tikrosiose olimpinėse žaidynėse buvo ir olimpinės ugnies deglas, ir olimpinės vėliavos nešimas, ir visų sporto delegacijų šventinė eisena su įstaigų vėliavomis. Renginio atidarymo sveikinimo žodį tarė Šakių rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Aštrauskas ir Šakių visuomenės sveikatos biuro direktorius Viktoras Lebežinskas.

Net 114 vaikų galėjo sudalyvauti mažosiose vasaros olimpinėse žaidynėse ir išmėginti įvairias vasaros olimpinių žaidynių sporto šakas: tenisą, žolės rutulį, bėgimą su kliūtimis, futbolą, disko mėtymą, irklavimą, plaukimą ir net kaip tikriems sportininkams Šakių visuomenės sveikatos biuro specialistė tikrino savo sveikatos būklę: plaučiukų galią. Visi vaikai apdovanoti aukso medaliais ir rėmėjų įsteigtais prizais, juk šiose varžybose tikslas buvo ne nugalėti kitą, bet sportuoti kartu.

Šio renginio partneriai ir rėmėjai Šakių rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyrius, Šakių visuomenės sveikatos biuras ir Šakių Jaunimo kūrybos ir sporto centras.

Dėkojame Šakių ikimokyklinio ugdymo mokyklos „Maži žingsneliai“ mokytojų komandai, padėjusiai organizuoti žaidynes ir tikimės, kad mažieji olimpiečiai užaugs mylėdami sportą ir aktyvų judėjimą.

„Mažų žingsnelių“ komanda

Šakių rajono visuomenės sveikatos biuras
Kur mes esame

Bažnyčios g. 39 A
LT-71123, Šakiai

Kontaktai
Darbo laikas
  • Pir - Ket

    8 - 17 val.

  • Pen

    8 - 15.45 val.

  • Šeš - Sek

    Nedirbame

Privatumo politika | Asmens duomenų apsauga

© Union Dental. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

© Visos teisės saugomos, Šakių rajono visuomenės sveikatos biuras

Skip to content