Šiltėjant orams vis daugiau laiko norisi praleisti lauke, paįvairinti maisto ruošimo rutiną ir išsikepti maisto seniai nenaudotoje kepsninėje. Visgi, reikėtų nepamiršti – ruošiant maistą ant atviros ugnies būtina žinoti svarbiausias maisto saugos taisykles, kurios padės apsaugoti savo ir šeimos sveikatą. VMVT specialistai dalinasi svarbiausiais patarimais kepsnių sezono metu:
Švara:
Saugiai atitirpinkite:
Venkite kryžminės taršos:
Kontroliuokite temperatūrą:
Patiekimas bei produktų laikymas:
Laikydamiesi šių patarimų užsitikriname, kad mėgausimės ne tik šiltu oru, bet ir kokybišku bei saugiu maistu.
VMVT informacija
Bažnyčios g. 39 A
LT-71123, Šakiai
info@sakiaivsb.lt
8-345-52345
8 - 17 val.
8 - 15.45 val.
Nedirbame
Privatumo politika | Asmens duomenų apsauga
© Visos teisės saugomos, Šakių rajono visuomenės sveikatos biuras